Over ons

Publi Solution is een allround reclame-atelier, dat door een grondig doordachte aanpak perfecte communicatie toepassingen biedt aan faire prijzen.

Full service in de ruimste zin van het woord. Ontwerp - productie -plaatsing - verhuur.
Wij zorgen voor een creatief ontwerp dat zorgt voor een intense wisselwerking tussen de boodschap en de omgeving waarin de consument zich dagelijks beweegt.
Wij werken met competente en kunstzinnige fotografen en ontwerpers, zodat uw producten op een in het oog springende manier worden weergegeven.

Met de modernste printtechnieken worden de ontwerpen overgebracht op onze producten met digitale fotokwaliteit.

Naast de modernste printtechnieken beschikt Publi-Solution ook over een volledig uitgerust lasatelier, vrachtwagen, kraan en hoogtewerker.
Dit alles stelt ons in staat om ook de montage van gevelreclames of de productie en plaatsing van metalen constructies voor ons rekening te nemen.

Full service bespaart niet alleen tijd en geld, maar maakt ook dat de diverse items van het proces op elkaar zijn afgesteld.
Tevens beschikken wij ook over een groot gamma reclamestatieven die we te huur aanbieden en uiteraard kunnen klanten bij ons terecht voor de traditionele belettering, zandstraalfolie en verduisterings films.